Werken bij Stroomt

Wij zijn een hechte groep, die passie heeft voor het ontwerpen van ervaringen met design en technologie.

Over werken bij StroomtOver werken bij Stroomt

Stroomt is één van de weinige bureaus in Nederland die zich focust op user experience design en interactieontwerp. Wij zijn daarmee design nerds.

Wat kun je aantreffen als je bij Stroomt komt werken? Variatie. Ons werk gebeurt in een mix van projecten (groot en klein), maar ook wel eens voor langere tijd in een multidisciplinair team van en bij een klant.

Die variatie vinden wij leuk. Jij ook?

Wij staan altijd open om nieuwe mensen te leren kennen. Denk je dat je een goede bijdrage kunt leveren aan ons team? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar contact@stroomt.nl.

Actuele vacaturesActuele vacatures

Interactie ontwerper

De interactie ontwerper die wij zoeken gaat langlopende projecten uitvoeren voor grote organisaties; zelfstandig of in een team. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan hoe gebruikers omgaan met de digitale producten waar je aan werkt. Hun eisen en wensen, aangevuld met die van de klant, zorgen er immers voor dat jij een geweldig ontwerp kunt maken.

UX Design & innovation manager

Je krijgt energie van een avontuur, waarbij je nauw betrokken bent bij het invulling geven aan een nieuwe onderneming. Bij Schaal+, waarin Stroomt samenwerkt met Schaal X, kun je jouw kennis, passie en ervaring delen. Je wordt uitgedaagd om UX Design talenten te ontwikkelen, coachen en te begeleiden tot UX Designers van de toekomst.