Werken bij Stroomt

Wij zijn een hechte groep, die passie heeft voor het ontwerpen van ervaringen met design en technologie.

Over werken bij StroomtOver werken bij Stroomt

Stroomt is één van de weinige bureaus in Nederland die zich focust op user experience design en interactieontwerp. Wij zijn daarmee design nerds.

Wat kun je aantreffen als je bij Stroomt komt werken? Variatie. Ons werk gebeurt in een mix van projecten (groot en klein), maar ook wel eens voor langere tijd in een multidisciplinair team van en bij een klant.

Die variatie vinden wij leuk. Jij ook?

Wij staan altijd open om nieuwe mensen te leren kennen. Denk je dat je een goede bijdrage kunt leveren aan ons team? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar contact@stroomt.nl.

Actuele vacaturesActuele vacatures

Interactie ontwerper

Je schakelt Stroomt in als je met een complex vraagstuk zit en je volwassen ontwerpers nodig hebt die voor jou de klus gaan klaren. De denkende doeners, de mensen die in projecten hebben gewerkt voor heel belastingbetalend Nederland. Projecten waarin klanten naar de beurs gaan en daarbij digitale ondersteuning nodig hebben. Projecten waarin het vlaggenschip van je softwarebedrijf moet worden herontworpen. Projecten waarin het ontwerp een direct uitvloeisel is van je business case.

Front-End developer, die ook mee-ontwerpt / Visual Designer, die mee-ontwikkelt

In de projecten die Stroomt doet vinden we het erg belangrijk dat de ontwerpen die we maken ook gerealiseerd worden zoals het ontworpen is. Daar hebben we meer voor nodig dan een interactie ontwerp en een grafisch ontwerp. Om die kwaliteit te borgen leveren we graag de front-end op, of overtuigen we de opdrachtgever dat wat we ontworpen hebben echt wel gerealiseerd kan worden. Om dat te kunnen doen willen we graag samenwerken met een grafisch ontwerper die niet bang is om ook de front-end te coderen of een front-end ontwikkelaar die ook graag mee-ontwerpt.

Interesse?

Ik ben een: