Round table meeting

Open Banking

Schrijf je hier in en praat met ons mee over Open Banking

Datum
1 maart van 15:30 tot 17:30 uur

Locatie
Villa Jongerius
Kanaalweg 64
3527 KT Utrecht
Routebeschrijving

INSCHRIJVEN
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

  • Inschrijven is gratis
  • Presentatie van een Open Banking expert
  • Delen van kennis en uitdagingen
  • We zorgen voor verse koffie, warme thee en een borrel na afloop

Inhoud

Op 1 maart aanstaande staat bij ons “Open Banking” centraal. Open Banking beschrijft de situaties dat banken relevant willen blijven in de waardeketen door zichzelf open te stellen richting derde partijen met hun data en functionaliteit, zodat zij hun klanten precies dáár kunnen bedienen waar zij zitten. Ben je geïnteresseerd in dit concept, werk je aan Open Banking gerelateerde zaken of doe je graag ideeën voor wilt opdoen? Ben je na aan het denken over belangrijke keuzes in je business of software of wil je vooral inspiratie opdoen over het concept van openheid? Dan is deze meeting de ideale gelegenheid!

Na een presentatie van expert Luc van Oorschot zullen we met elkaar de uitdagingen en mogelijkheden van “Open Banking” bespreken.

De focus van de sessie zal liggen op wat Open Banking betekent in jouw werk! We zullen dus niet praten over bank-brede strategieën of specifieke technische details, maar juist over alles daartussen. Centraal in de sessie staat de vraag wat Open banking zal brengen, vanuit het perspectief van een bank, derde partij én consument, en wat de implicaties van Open Banking in de nabije toekomst zijn.

Delen is tijdens de meeting uiteraard niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd. Al is het maar om er zelf meer uit te halen.

Gastspreker

Luc van Oorschot – Consultant Innopay
Luc heeft in zijn rol als consultant bij INNOPAY verschillende financiële instellingen ondersteund in PSD2 compliance en Open Banking transformatie. Momenteel is hij werkzaam binnen een grote, internationale Nederlandse bank in het team dat werkt aan openstelling als gevolg van de Europese wetgeving PSD2 en is hij nauw betrokken bij de Open Banking initiatieven binnen diezelfde bank. Binnen INNOPAY draagt Luc actief bij aan de ontwikkeling van Open Banking-gedachtengoed, van strategisch tot operationeel niveau.

Meer lezen

Lees meer over PSD2 en Open Banking en wat voor effect het heeft op de huidige markt..

Inschrijven

Inschrijven is gratis. In principe is inschrijven met meer dan 2 personen van 1 organisatie mogelijk (gebruik daarvoor een “nieuw” formulier). Als er te veel inschrijvingen zijn voor het aantal plaatsen, dan zullen we voor variatie in het publiek kiezen.

* Velden met een * zijn verplicht