Specialisaties

Onze kennis en ervaring biedt veel meerwaarde in nieuwe projecten

Kennis en ervaring in finance

Stroomt interactions heeft al vele jaren ervaring met financials. Hoewel formeel de specialisatie Financials pas sinds 2016 bestaat, hebben we al een aantal mooie projecten gedaan voor verschillende respectabele financiële dienstverleners, waaronder ING, Rabobank en Delta Lloyd.

Dankzij onze ervaring begrijpen we financiële producten en weten we hoe financiële dienstverleners werken. Dit stelt ons in staat om in korte tijd goede ontwerpen te maken. Tijdens dit proces blijven we altijd kritisch meedenken in het zoeken naar de juiste balans tussen gebruikersbehoeften en businessdoelen. Dit leidt tot concepten die resulteren in bijvoorbeeld het terugdringen van de kosten of het verhogen van de klantwaarde.

Daarnaast zijn wij ook goed in staat om het traject te begeleiden van ontwerp tot realisatie, waarbij we rekening houden met alle stakeholders en technische randvoorwaarden.

Ontwikkelingen in finance

De financiële wereld staat niet stil. Ontwikkelingen als Blockchain en PSD2 zorgen nu al voor veranderingen, maar daar zal het zeker niet bij blijven. Omdat wij deze en andere ontwikkelingen op de voet volgen, begrijpen we voor welke uitdagingen de financiële wereld staat.

Daarnaast zijn wij betrokken bij CRUX, waar grote technologische thema’s als big data vanuit academisch user experience perspectief onderzocht worden.

Onderdeel van Stroomt interactions

Stroomt Financials is onderdeel van Stroomt interactions. Stroomt bestaat sinds 2003 en in al die jaren hebben we veel uiteenlopende opdrachtgevers gehad. Onze klanten zien ons als specialisten. Voor veel van onze vakgenoten zijn we generalisten, omdat we ons niet beperken tot bepaalde marktgebieden.

Stroomt Overheid

Binnen Stroomt is er naast Financials nog een specialisatie: Overheid. Hierin werken ontwerpers voor verschillende overheidsinstanties, zoals Logius en DigiD. Maar ze zijn ook actief op andere overheidsniveaus, zoals de Belastingdienst en verschillende gemeentes, zoals Nijmegen en Woerden.